Informatie

Historie

De Westlandse Amateur Fotografen (W.A.F.V.) is op 25 oktober 1956 opgericht te Naaldwijk in het toenmalige Hotel Torenburg door een groep Westlandse amateur fotografen.

De doelstelling de WAFV kan in het kort worden samengevat; het bevorderen van de fotografie c.q. beeldverwerking in het algemeen en onder haar leden. Het bestuur hoopt deze doelstelling te verwezenlijken door het organiseren van verschillende activiteiten.
Door de jaren heen werden de clubavonden op verschillende locaties gehouden, op dit moment is om de twee weken op donderdagavond om 20:00 uur een clubavond in het gebouw “De Ontmoetingskerk” aan de Anjerlaan te Naaldwijk.

 

Onze Doelstelling

Het doel van de club is om ervaringen op fotografisch gebied met elkaar te delen en om van elkaar te leren. Dat gebeurt vooral door het bespreken van elkaars werk. Wij hechten veel waarde aan een gezellige en ongedwongen sfeer.Wij zijn geen opleidingsinstituut en bieden dan ook geen fotocursussen waarin je leert om te gaan met je camera. Dit is een kwestie van doen en durven. Oefening baart kunst!

 

 

Comments are closed.