Clubverslag van donderdag 11 november 2021

Clubverslag van donderdag 11 november 2021

De elfde van de elfde. Het getal elf wordt in Nederland wel als het dwazen- of gekkengetal gezien. Beide woorden bestaan uit 11 letters!  Mogelijk omdat het 1 minder is dan 12, het getal van perfectie. Met 11 is men dus net niet perfect. Speelde het daarom een belangrijke rol tijdens het beoordelen van onze fotowedstrijd?

Een toch wel lastig onderwerp omdat mysterie  een onbegrijpelijk of onverklaarbaar feit is. Sommige onverklaarbare fenomenen zijn door de natuur gecreëerd, terwijl anderen door mensen moeten zijn uitgevoerd. Veel mysteries blijven tot op de dag van vandaag voor vragen zorgen. Zo ook de wedstrijd van gisteren.

22 deelnemers met 66 inzendingen. Marcel trapt de wedstijd af om 20:30.

De meningen zijn tijdens de bespreking erg verdeeld. Wat voor de een aan een Mysterie voldoet  is voor de ander een alledaags tafereeltje. In ieder geval is door de meeste veel aandacht besteed aan het fotowerk.

Achteraf blijkt dat je met dit onderwerp toch wel goed uit de voeten kan komen vandaar dat er een grote verscheidenheid aan fotomateriaal is ingeleverd.

Van een mysterieus cadeau voor de vrouw van Johan tot een oude pot met verf van Henk van Uffelen. Er is gebruik gemaakt van lange sluiterijden, hoge isowaardes, lange sluiterijden gecombineerd van het meetrekken van de lens. Ook de mist foto’s geven een bepaalde mystiek mee aan de foto. Marcel sluit even na 22:30 af. Al met al weer een geslaagde avond.

 

Terug naar huis lopend heb ik een aantal keren over mijn schouder gekeken.

Comments are closed.