Clubverslag van donderdag 1 december 2016

Clubverslag van donderdag 1 december 2016
De clubavond had wat mij betreft een tweeledig karakter. Enerzijds was het met 62 inzendingen een volle avond, anderzijds zijn er maar 25 formuliertjes ingeleverd, waardoor het toch minder druk was dan ik op grond van het aantal inzendingen verwachtte.

Het onderwerp ‘extreem’ gaf, zoals te voorspellen was, een heel breed resulaat te zien. Het is toch merkwaardig om te zien hoe de leden van de wafv ieder op hun eigen manier ‘extreem’ ervaren en in beeld brengen. Dat liep uiteen van een mummie tot een ijsberg en van een hoge hakken tot zwevende fietsers met alles wat daar tussen zat.
Gelukkig waren er ook opnamen bij die misschien niet erg extreem waren, maar wel heel veel humor vertoonden.

Gezien de uitslag heeft Ger hele hoge ogen gegooid met in beide gevallen ‘zwevende personen’. Zowel de surfer als de fietser zijn precies op het juiste moment gefotografeerd en dat werd goed gewaardeerd met een eerste én een tweede plaats bij de individuele foto’s.

Petra maakte indruk met de slang en dat was in mijn ogen niet alleen ‘extreem’, maar ook goed weergegeven. De vorm van de slang concentreert het oog op de hoofdzaak van de foto: de muis die opgegeten wordt. Ze behaalde er de derde plaats mee.

Marion wist met de  foto de juiste sfeer van de extreme weersomstandigheden goed te treffen en behaalde de vierde plaats
De blote dame van Erik maakte bijna net zo veel indruk en kwam op een verdiende vijfde plaats.

Al met al een zeer geanimeerde avond, waarbij veel gelachen is om sommige buitengewoon humorvolle commentaren tijdens de bespreking.
Arthur Palache

Comments are closed.