Clubverslag 13 januari 2022

Clubverslag 13 januari 2022

 

Terugblik Nieuwjaars Teams WAFV

 

Marcel hoopt in zijn opening op een mooi Fotoclub jaar zonder al te veel Coronahindernissen. Wat hem betreft Spaanse Wijze.

Daarna gaan we van 11 inzenders 11 foto’s bekijken nadat wat technische details over Teams (balkjes, deelnemers aantal etc) zijn doorgenomen. Het eerste thema voor dit jaar was nieuw.

De foto van Anneke van een macro opname van nieuw mos op oude stenen in fraaie kleuren opent de sessie. 1,5 cm groot wordt met een macro een mooi struikgewas. Marcel doet dit denken aan Nauurfotografie.nl waar er tutorials en webinars zijn te vinden.

Teun vervolgt met een Liers nieuwbouw huis, waarbij de fotograaf zich verdekt achter de deursponning heeft opgesteld.

Wim A maakte een foto van het betonvlechtwerk van de nieuwe Jumbo in Naaldwijk. Marcel had die foto graag zelf gemaakt.

Cock fotografeerde het vuurwerk dat op oudjaar werd afgestoken maar gelukkig t.a.v. onderwerp ook op nieuwjaar werd gecontinueerd. Met een Iphone was een alleszins fraaie gemaakt.

Henk M. had de nieuwe Sigma variant van het virus alvast in beeld gebracht, positief gefotografeerd en negatief opgestuurd.

Marel kwam ook met de Jubo bouwplek en iedereen was het met hem eens dat die van Wim A fraaier was. Hij zal het later die avond goed maken.

Henk van U is geprikt met een nieuw booster en dat wilde die wel vieren met een fraaie dubbelopname van vaccinbewijs en de nieuwe dag.

Karin heeft met Saartje een nieuwe hond die voortreffelijk op de foto was gezet.

Kees O schudde op de foto de hand van zijn nieuwe kleinzoon Markus.

Wim L heeft zijn nieuwe auto in een kunstwerk gephotoshopt, het leverde een leuke plaat op.

Henk G. had de nieubouw in het Lierkwartier op de korrel genomen..

Daarna kwam Marcel met een toegift, een hele fraaie serie over een mistige Zandmotor waar later ook de zon een beetje om de hoek kwam. Het werd een levendige discussie over allerlei foto aspecten.

De digitale nazit gebeurde met het toegezonden Australisch glaasje rood.

Comments are closed.